Sahateollisuuspäivät 2018

   

Kuudennet valtakunnalliset Sahateollisuuspäivät Aulangolla 3.-4.10.2018

Vuoden 2018 Sahateollisuuspäivien teemana on Globaalit sahatavaravirrat - Vaikutus tuotantoon ja investointeihin. Sahateollisuuden vienti on suuntautunut entistä enemmän Euroopasta etelään, itään ja länteen. Käyttökohteet ovat muuttuneet ja osin on siirrytty bulkkituotteisiin, osin jalostetumpiin tuotteisiin.

Globaalit sahatavaravirrat - Vaikutus tuotantoon ja investointeihin
Teemaan perehdytään alustuksen ja paneelikeskustelun avulla.

Sahateollisuuspäivään olemme saaneet yhteistyökumppaneiksi 28 johtavaa Suomessa toimivaa sahalaite-, automaatio- ja ohjelmistotoimittajaa. Lisää näytteilleasettajista voit lukea Sahateollisuuspäivät 2018 nettisivuilta www.stmy.fi/STP18. Sivuilla voit myös ilmoittautua tapahtumaan.

VALITSE 10 YRITYSTÄ JA ILMOITTAUDU
Valitse ilmoittautuessasi 10 yritystä, joiden workshoppeihin haluat osallistua. Muodostettavien pienryhmien tasaamiseksi järjestäjät lisäävät lukujärjestykseen vielä kaksi kohdetta. Maksimimäärä yrityksiä, joita voit kahden päivän aikana tavata on 12. Kuhunkin yritystapaamiseen on varattu aikaa noin tunti. Ryhmätapaamisten lisäksi voit tutustua osaan toimittajista aulatilassa päivien aikana.

HAPPY HOUR JA SAHAMIESILLALLINEN
Ensimmäisen päivän lopuksi on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia kollegoiden kanssa myös happy hour -tunnelmissa ja sahamiesillallisella.

Suomen Sahateollisuusmiesten Yhdistys yhteistyökumppaneineen maksaa Sahateollisuuspäivien kulut. Osanottajat maksavat vain matkansa ja hotellimajoituksensa.

ILMOITTAUDU NYT
Järjestelyjen onnistumiseksi pyydämme ilmoittautuessa täyttämään
"ilmoittautuminen" -sivulla olevan lomakkeen tiedot huolellisesti.

 

TERVETULOA!