Sahateollisuuspäivät 2016

     

Viidennet valtakunnalliset Sahateollisuuspäivät Aulangolla 5.-6.10.2016

Vuoden 2016 Sahateollisuuspäivien teemana on ”Sahateollisuus vastaa Biotalouden haasteeseen”. Biotalous tarvitsee tuekseen kannattavan sahateollisuuden. Ilman kilpailukykyistä ja tarpeeksi laaja sahateollisuutta biotalouden toimintaedellytykset heikkenevät oleellisesti. Metsien käyttö vaatii erikokoiselle ja laatuisella puulle sille sopivan kannattavan jalostustavan.

Teknologiateollisuudessa on vastattu tähän haasteeseen.  Innovatiivinen tuotekehitys ja jatkuva laitteiden käytettävyyden parantaminen varmistaa kannattavuuden ja alan kasvun. Sahateollisuuspäivät kertovat teknologian kehityksen viimeisimmät saavutukset yritysten johdolle, teknologia-asiantuntijoille ja teknologiaa käyttäville ammattilaisille.

"Sahateollisuus vastaa Biotalouden haasteeseen" - PANEELIKESKUSTELU
Teemaan "Sahateollisuus vastaa Biotalouden haasteeseen" perehdytään alustuksen ja paneelikeskustelun avulla.

Julkisuudessa on käyty keskustelua miten tukin kasvavat hakkuumäärät saadaan hyödynnettyä nykyisillä laitoksilla. Suomen Sahateollisuusmiesten Yhdistys on teettänyt LUKE:lla selvityksen sahateollisuuden tuotannoista ja tuotantomahdollisuuksista. Näitä tietoja verrataan hakkuumääriin, joita uudet kuiduttavan teollisuuden investoinnit edellyttävät.

Selvityksen tulokset julkaistaan Sahateollisuuspäivässä torstaina 6.10. klo 14.30 alkaen.

LUKEN esityksen jälkeen käydään paneelikeskustelu aiheesta:

Panelisteina ovat:
Erkki Verkasalo, Luonnonvarakeskus
Sauli Brander, UPM
Markus Luodelahti, JPJ-Wood Oy
Marko Mäki-Hakola, MTK
Kai Merivuori, Sahateollisuus ry

Moderaattorina toimii Jukka-Pekka Ranta.

Sahateollisuuspäivään olemme saaneet yhteistyökumppaneiksi 25 johtavaa Suomessa toimivaa sahalaite-, automaatio- ja ohjelmistotoimittajaa. Lisää näytteilleasettajista voit lukea Sahateollisuuspäivät 2016 nettisivuilta www.stmy.fi/STP2016. Sivuilla voit myös ilmoittautua tapahtumaan.

VALITSE 9 YRITYSTÄ JA ILMOITTAUDU
Valitse ilmoittautuessasi 9 yritystä, joiden workshoppeihin haluat osallistua. Muodostettavien pienryhmien tasaamiseksi järjestäjät lisäävät lukujärjestykseen vielä kaksi kohdetta. Maksimimäärä yrityksiä, joita voit kahden päivän aikana tavata on 11. Kuhunkin yritystapaamiseen on varattu aikaa noin tunti. Ryhmätapaamisten lisäksi voit tutustua osaan toimittajista aulatilassa päivien aikana.

HAPPY HOUR JA SAHAMIESILLALLINEN
Ensimmäisen päivän lopuksi on mahdollisuus vaihtaa ajatuksia kollegoiden kanssa myös happy hour -tunnelmissa ja sahamiesillallisella.

Suomen Sahateollisuusmiesten Yhdistys yhteistyökumppaneineen maksaa Sahateollisuuspäivien kulut. Osanottajat maksavat vain matkansa ja hotellimajoituksensa.

ILMOITTAUDU NYT
Järjestelyjen onnistumiseksi pyydämme ilmoittautuessa täyttämään
"ilmoittautuminen" -sivulla olevan lomakkeen tiedot huolellisesti.

Ilmoittautuminen on päättynyt. Otathan yhteyttä info [ät] stmy.fi , jos haluaisit vielä mukaan.
 

 

TERVETULOA!