Tervetuloa kesätöihin sahalle!

Hyvät nuoret ja  erityisesti puu-alan opiskelijat!

Sahatavara on Suomen 4. suurin vientituote ja maassamme toimii n. 80 teollista sahalaitosta ympäri Suomea. Sahaliiketoiminta on erittäin kansainvälistä liiketoimintaa ja usein sahayritysten organisaatiot ovat varsin matalia, jolloin mielenkiintoiset ja halutessaan erittäin kansainväliset tehtävät ovat mahdollisia, varsin aikaisessakin vaiheessa työuraa!

Sahateollisuus on havahtunut alaa vaivaamaan osaajapulaan, josta hyvänä esimerkkinä on vuonna 2017 toteutettu pieni selvitys alalla auki olleista työpaikoista.  http://www.stmy.fi/ajankohtaista/sahateollisuudessa-pula-osaajista . Osaajapulasta kertoo myös se, että muutamiin selvityksen paikoista ei palkattu ketään, sillä sopivia osaajia ei ollut tarjolla. Sahateollisuusyritykset pyrkivät jatkossa varmistamaan alan osaajien määrän ja laadun tarjoamalla kootusti kesätyöpaikkojen listauksen Suomen Sahateollisuusmiesten Yhdistyksen nettisivuilla. Lisäämme työpaikkoja pörssiin sitä mukaa kun niitä tulee tietoomme.

Kehotan rohkeasti kesätyöpaikkojen hakuun sahalaitoksille ympäri Suomea ja voin erittäin lämpimästi suositella sahateollisuutta tulevaisuuden työpaikkana!  Jos sahateollisuuden asiat tai kesätyöpaikat mietityttävät, niin voit olla myös suoraan yhteydessä minuun!

Kesätyöpaikat löytyvät sivuiltamme valikosta Kesätyöpörssi

kesätyöterveisin,

Tommi Sneck
Puheenjohtaja – Suomen Sahateollisuusmiesten Yhdistys Ry
Sahateollisuuden Johtaja – Koskisen Oy
puh. 0405498218
tommi.sneck [ät] koskisen.com