KESÄDUUNI KOSKISELLA

Koskisella työskentelee vuosittain noin 50–70 kesätyöntekijää. Tarjoamme kesäksi monipuolisia puualan töitä Päijät-Hämeessä ja mahdollisuuden hyödyntää opinnoissa saatuja tietoja ja taitoja käytännössä.

Tehtävät edellyttävät ennen kaikkea hyvää asennetta ja motivaatiota. Aiempaa kokemusta ei vaadita, asenne ratkaisee! Sinulle ei ole terveydellistä estettä työskennellä fyysisessä työssä ja pölyisessä työympäristössä. Turvallisuusmääräysten vuoksi olet vähintään 18-vuotias. Lisäksi sinulla on positiivinen ilme ja ahkera ote työntekoon.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa tietotaitoasi alan kesätöissä, mukavat työkaverit sekä hyvät kulkuyhteydet. Tarpeen mukaan autamme asunnon hankinnassa Kärkölästä.

Avoimet kesätyöpaikkamme

Haettavissa ovat seuraavat kesätyöpaikat. Kerro hakemuksessasi, mistä kesätyöpaikasta olet kiinnostunut.

Sahateollisuus, Järvelä

4 x haalarityö

4 x vaativa ammattityö

1 x toimihenkilö

Taloteollisuus, Vierumäki ja Järvelä

n. 20 kesätyöntekijää elementtien valmistukseen talotehtaalle Vierumäelle

n. 10 kesätyöntekijää kattoristikoiden valmistukseen Järvelään

1 x Suunnittelija tuotehallintaan Vierumäen konttorille suunnittelun ja määrälaskennan avuksi touko-elokuun ajaksi.

1 x Elementtituotannon kesätyönjohtaja Vierumäen talotehtaalle tuotannon esimiesten avuksi touko-elokuun ajaksi. Osallistut tuotannon tehtäviin oppiaksesi työn vaatimukset.

Palovartija, Järvelä

n. 30 työntekijää, myös alle 18-vuotiaat

Koskitukin puunhankinta, Järvelä

1 x konttoriharjoittelija, logistiikan ja puunhankinnan tehtäviin

1 x kenttätyöharjoittelija, korjuun- ja kuljetuksen tehtäviin

Kunnossapitoyksikkö, Järvelä

2 x mekaaninen kunnossapitäjä

2 x sähkökunnossapitäjä

Kesätyöpaikat ovat haettavissa nyt https://koskisen.fi/tyopaikat/.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian ja kerro, miksi juuri sinä olet sopiva henkilö Koskisen kesäduuniin. Toimi pian, sillä paikat täyttyvät nopeasti! Työt alkavat viimeistään toukokuussa.

Tutustu Koskiseen

Koskisen on kansainvälinen puutuoteteollisuuden monialakonserni. Perheyritys työllistää kotimaassa n. 1000 henkeä. Liikevaihto vuonna 2017 oli n. 270 milj. euroa, vientiin menee yli 50 % tuotteista. Koskisen henkilökuntaa on yhdistänyt jo yli 100 vuoden ajan intohimoinen suhtautuminen puuhun. Koskisen on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Ilmoitus PDF