Kesätöihin Metsä Groupiin!

Kesätyö on loistava mahdollisuus saada kokemusta oman alan töistä ja hahmottaa opintopolkua, jos opintojen suunta askarruttaa vielä. Kesätyön kautta pääset tutustumaan oman opiskelualasi työtehtäviin käytännössä ja kokemaan, millaisissa tehtävissä voisit itse tulevaisuudessa työskennellä.

Minkälaisia tehtäviä sahoilla on tarjolla?
Palkkaamme sahoille tuotannon ja kunnossapidon tehtäviin vuonna 2019 noin 70 kesätyöntekijää. Kesätyöt alkavat pääsääntöisesti toukokuussa ja kestävät elokuuhun.

Kesätyötehtäviin kuuluvat mm. rimoituskoneen käyttötehtävät, valmiin sahatavaran annostelu, pakettirekisterin hoito tai kunnossapitotehtäviä. Hyvän perehdytyksen jälkeen pääset työskentelemään itsenäisesti osana kannustavaa ja mukavaa työporukkaa. Työpäivät tuotannossa ovat vaihtelevia, ja opit työssäsi uutta joka päivä. Tutustu tästä yhden kesätyöntekijämme kokemuksiin.

Sahojen tuotannon kesätyötehtävät edellyttävät 18 vuoden ikää. Eduksi työtehtävissä ovat alaan liittyvät ammatillisen oppilaitoksen tai korkeakoulun opinnot. Sahoilla kannustetaan työntekijöitä moniosaamiseen, joten tiimityötaito, avoimuus ja reipas työote ovat tuotannon kesätöissä edellytettyjä ominaisuuksia. Työtehtävät edellyttävät valmiutta vuorotyöhön.

Sahojen kesätyöntekijöitä työskentelee tuotannon työtehtävien lisäksi avustavissa tehdastöissä palovahteina, kunnossapidon aputöissä ja siivoustehtävissä. Näihin avustaviin tehtäviin palkkaamme noin 60 reipasta nuorta. Avustaviin tehdastöihin voidaan palkata sekä alle 18-vuotiaita että yli 18-vuotiaita työntekijöitä. Avustavissa tehdastöissä edellytetään reipasta itsenäistä työskentelyotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Alan koulutus sekä voimassa oleva tulityökortti katsotaan eduksi avustavissa työtehtävissä.

Missä sahat sijaitsevat?
Kesätyöpaikkoja on tarjolla sahoillamme Lappeenrannassa, Kyrössä, Merikarvialla, Rengossa ja Vilppulassa.

Milloin ja miten voin hakea?
Metsä Groupin kesätyöhaku on avoinna 4.12.2018 - 28.2.2019.
Hakeminen tapahtuu Metsä Groupin internetsivujen kautta. Löydät hakulinkin Avoimet työpaikat -sivulta.

Valitse hakulomakkeelta Kesätyö ja harjoittelu -kohdasta Tuotannon työntekijätehtävät > Metsä Fibre > sinua kiinnostavat sahapaikkakunnat.

Käsittelemme hakemuksia ja valitsemme kesätyöntekijöitä tarjolla oleviin tehtäviin jo hakuajan kuluessa, joten hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävistä ja hausta antaa henkilöstöasiantuntija Marianne Miettinen, puh. ​​050 436 7279, ​​marianne.miettinen(at)metsagroup.com.

TSEMPPIÄ HAKUUN!