Kesätyöt JPJ-Wood Oy

JPJ-Wood Oy on yksityinen perhesaha Juupajoen kunnassa Pirkanmaalla.

Laadukas raaka-aine hankitaan pääasiassa oman hankinnan kautta 150 km säteellä sahasta ja se on 100 % kotimaista. Sahan hankkimasta noin 350 000m3 mänty-ja kuusitukkia jalostetaan vuosittain yli 160 000m3 laadukasta sahatavaraa, sekä lisäksi sivutuotteita kemiallisen metsä-ja energiateollisuuden prosesseihin. JPJ-Woodin tuotannosta valtaosa suuntautuu vientiin, käsittäen Euroopan, Pohjois-Afrikan, Lähi-Idän ja Aasian maita

JPJ-Wood pyrkii olemaan perinteisellä alallaan dynaaminen ja luotettava toimija. Filosofiaamme kuuluu tehdä oma osamme puunjalostuksesta tehokkaasti ja asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Kiinnitämme erityistä huomiota arvokkaan raaka-aineen tarkkaan käyttöön sekä puun korjaamiseen ja jalostamiseen kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Perheyrityksenä tavoitteenamme on, että työympäristömme on työntekijöillemme yhtenäinen, välitön ja tavoitteellinen. Tämä tekee työn laadusta hyvää ja luo toimivat suhteet asiakkaiden ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Avoimet kesätyöpaikat kesälle 2018:

Sahan linjatyöt (kesälomatuurausta, haalarihommia) 5kpl

Työnkuva: erilaisia linjatöitä pääosin 2-vuoro työssä mm. sahatavaran pakkaus, rimakuormahissin käyttö lisäksi erilaisia avustavia kunnossapitotöitä, palovartiointia, siivousta jne. Työskentely ajankohta kesäkuu-elokuu, työn kesto 1,5-3kk.

Sahatavaran lähetys ja työnjohtoharjoittelu 1kpl

Työnkuva: Avustavia työnjohdon, sahatavaran lähetyksen ja kuivaamo hoitajan tehtäviä 2-vuorossa. Työskentely ajankohta kesäkuu-elokuu, työn kesto 2-3kk.

Vientiassistentin ja laskutuksen työharjoittelu 1kpl

Työnkuva: päivätyö, vientiassistentin ja laskutuksen toimihenkilön kesäloman tuuraus. Työskentely ajankohta kesäkuu-elokuu, työn kesto 2-3kk

 

Juupajoen kunnalta voi tiedustella edullisia vuokra-asuntoja, jotka sijaitsevat n. 1,5km päästä sahasta. Muualta kuljettaessa oma auto lähes välttämätön 2-vuorotyössä.

Lisätietoja linjatyöpaikoista sekä työnjohtoharjoittelupaikasta: Tuotantopäällikkö Timo von Hertzen

Vientiassistentin ja laskutuksen työharjoittelusta: Vientiassistentti Eeva-Kaarina Korpela

Yhteystiedot ja lisätietoa jpj-woodista löytyy: www.jpj-wood.fi

 

Ilmoitus PDF