Kesätyöt Luvian Saha Oy

Luvian Saha Oy
Luvian Saha Oy on yksi Suomen suurimmista yksityisistä saha- ja jatkojalostelaitoksista. Tuotantomme koostuu sahatavarasta sekä sahatavaran jatkojalosteista, pintakäsitellyistä ulko- ja sisäverhoustuotteista. Kokonaistuotantomäärämme on vuodessa 325 000 m3 ja viennin osuus on 85 %. Liikevaihtomme oli vuonna 2016 80 M€. Perustoimintaamme täydentää Puutavaratalo, josta käsin palvelemme niin yksityisiä kuin yritysasiakkaita. Henkilöstömäärämme on 120. Toimimme Luvialla, Eurajoen kunnassa, lähellä Poria. Yrityksestämme lisätietoja www.luviansaha.fi

Avoimet kesätyöpaikat kesälle 2018:
Tuotannon työtehtävät (kesälomasijaisuudet, ”haalariharjoittelu”), 3 henkilöä
Työnkuva: tuotantoprosessiemme työtehtäviä, pääosin 2-vuorotyössä mm. sahatavaran rimoituskoneen käyttötehtävät sekä eri työtehtävät paketointilaitoksella. Lisäksi työtehtäviä jatkojalostustuotannossa (höyläyslinja / pintakäsittely ja näiden tuotteiden paketointi). Työskentelyajankohta touko – elokuu 2018, työn kesto n. 3kk.

Myyjäharjoittelija Puutavarataloomme, 1 henkilö
Työnkuva: Lopputuotteidemme myynti yksityisille sekä yritysasiakkaillemme Puutavaratalossamme sekä toimintaan liittyvät varastotyöntekijän työtehtävät. Arvostamme tehtävään valittavalta myyntihenkisyyttä sekä erinomaisia asiakaspalvelutaitoja. Työskentelyajankohta kesäkuu - elokuu, työn kesto 2 - 3kk. Puutavaratalomme toimii kesäkaudella arkisin maanantaista lauantaihin.

Lisätietoja
- Tuotannon työtehtävistä: Mikko Heini 020 779 1193
- Puutavaratalon työtehtävästä: Toni Ketonen 020 779 1191
Työnantaja avustaa tarvittaessa vuokra-asuntojärjestelyissä. Osalle kesäharjoittelijoista, mahdollisuus myös työnantajan järjestämään vuokra-asumiseen.
Työhakemukset toivomme osoitettavan osoitteeseen heli.kaiho [ät] luviansaha.fi

Ilmoitus PDF